Syndrom 95 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2012 Ja się pytam, kiedy szanowny Admininstartor zsynchronizuje czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2012 jak przyjdzie na to pora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syndrom 95 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2012 To aż będę odliczał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDSL 15 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2012 (edytowany) Czemu ci to przeszkadza masz zegarek w pasku ? Jak patrzysz sobie na zegar forum myślisz ah mam jeszcze godzinkę. Ah te nabijanie postów Swoją drogą do tego zegarka się przyzwyczaiłem i nie był bym za zmianą czasu Edytowano Maj 11, 2012 przez xDSL (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2012 (edytowany) @ Syndrom Jeśli masz na myśli różnicę 1 godziny, to jest to kwestia (nie)uwzględnienia zmiany na czas letni. Dla własnego profilu po zalogowaniu możesz w ustawieniach włączyć "korekcję DST", jednak ponoć nie jest to w taki sam łatwy sposób możliwe w IPB dla domyślnego czasu forum widzianego dla osób nie zalogowanych. Ostatnia wzmianka administratora na ten temat: http://www.webhostin...post__p__310609 @ xDSL Mi też to trochę przeszkadza. Zazwyczaj czytam wszelkie fora NIE będąc zalogowanym (loguję się praktycznie tylko wtedy, gdy chcę coś napisać) i gdy zapomni się o tej różnicy w wyświetlanym czasie ma to czasem znaczenie dla chronologii czytanych postów (na przykład: czy powstał on przed chwilą, czy już godzinę leży bez odpowiedzi itp.). @ administracja Swoją drogą... Gdyby choć była możliwość włączenia korekcji DST domyślnie dla każdego nowo rejestrowanego konta, wówczas rzadziej ta kwestia byłaby poruszana, bo chyba znacząca część zarejestrowanych użytkowników czyta fora będąc zalogowanymi (odmiennie ode mnie), tak mi się zdaje. Edytowano Maj 11, 2012 przez Piotr GRD (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDSL 15 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2012 Piotrze to chyba jest najszybsze forum na którym można uzyskać odpowiedz od tutejszych hien forumowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach