yakto 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2012 Od jakiegoś czasu jestem właścicielem strony czytodziala*pl. Strona funkcjonuje, ale skrypty monitorujące nie działają, jak należy. Szukam osoby/firmy, która pomoże mi w ponownym uruchomieniu serwisu. Jest parę rzeczy, które trzeba poprawić/przepisać na nowo. Chciałbym też rozszerzyć ofertę serwisu o np. monitoring seo. W zamian na pomoc oferuję reklamę w serwisie. Strona ma cały czas całkiem niemały ruch, więc pytanie kieruję głównie do firm zajmujących się hostingiem. Szczegóły prześlę zainteresowanym osobom. Proszę kontaktować się przez PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 10, 2012 Złośliwe oprogramowanie Otwarcie tej strony może być szkodliwe. Została ona zgłoszona jako rozprowadzająca złośliwe oprogramowanie. Opera Software stanowczo odradza odwiedzanie tej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2012 [b] An Error Was Encountered[/b] Nie moĹźna poĹÄczyÄ siÄ z bazÄ danych uĹźywajÄc podanych ustawieĹ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yakto 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2012 (edytowany) Hm.. faktycznie był tam jakiś wirus chyba. Chwilowo strona nie działa, spróbuję ją postawić na nowo... EDIT: już powinno być ok. Edytowano Maj 10, 2012 przez yakto (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 10, 2012 U mnie wciąż ostrzeżenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rangal 0 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2012 na chrome wszystko gra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2012 Na chrome u mnie również działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach