kashana 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2006 Czy to możliwe? mam domene .pl dzisiaj dostałem potwierdzenie wpłaty na konto. Zakupiłem ją w domenomania.pl A przed chwilą kolega pokazał mi ofertę promocyjną ovh.pl z kontem 1000 GP. To by mi bardzo pasowało. Czy możliwe jest przetransferowanie mojej domeny do ovh? cytat: Cena transferu zawiera opłatę za rejestrację domeny na 1 rok oraz czas pozostały u Twojego aktualnego operatora. Ta operacja jest możliwa jedynie dla domen .com, .org, .net, .info, .biz Dzięki z odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aftereight 0 Zgłoś post Napisano Luty 12, 2006 Czy możliwe jest przetransferowanie mojej domeny do ovh?cytat: Cena transferu zawiera opłatę za rejestrację domeny na 1 rok oraz czas pozostały u Twojego aktualnego operatora. Ta operacja jest możliwa jedynie dla domen .com, .org, .net, .info, .biz Z tego cytatu wynika, że nie można do nich przetransferować domeny polskiej. Dziwne, bo rejestrować można, są partnerem NASK. Na stronie ovh nie ma, poza tym jednym punktem, żadnych informacji o transferach. Jeśli bardzo chcesz wiedzieć, dlaczego nie można, to chyba musiałbyś napisać bezpośrednio do nich, może coś wyjaśnią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach