d 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2006 Który panel polecacie dla osoby raczej mniej doświadczonej? Co chodzi o serwer dedykowany Congo Pepper v.2 z webperoni.de Moze poza tematem jakies opinie o webperoni/supportu/i samym dedyku? Dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Charlie root 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2006 Bylo. Dla serwera lepiej plesk. Confixx ma poziom reseller. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2006 chodzi mi o latwe zakladanie kont dla zwykłych userów (i byc moze resellerów). A co oznacza limit dla 30 domen - kazdy klient moze zaparkowac do 30 domen?a co z subdomenami?? Dzieki i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 9, 2006 mniej doswiadczonej plesk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2006 Zdecydowanie Conixx. Z tego co wiem w PLESKu nie da sie utworzyć konta bez domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2006 Z tego co wiem w PLESKu nie da sie utworzyć konta bez domeny. Nic bardziej mylnego ... Ja polecam Plesk , dla mnie łatwiej przyswajalny nizeli confixx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srok@ 0 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2006 30 domen to tyle ile mozesz łącznie założyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Luty 16, 2006 Nic bardziej mylnego ... Ja polecam Plesk , dla mnie łatwiej przyswajalny nizeli confixx Ja tam bym wolał cPanel, ale tych dwóch wybrał bym confixx. Plesk mnie "odrzuca". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach