Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Grudzień 10, 2012 Tapatalk został zaktualizowany do najnowszej wersji. Proszę przetestujcie czy wszystko działa ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2013 Ja używam od 2 tygodni, jest fajnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Październik 18, 2013 Najnowsza wersja tapatalk została wgrana na forum, w razie problemów proszę o sygnał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2014 Najnowsza wersja została zainstalowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2014 No, mi tez sie posypała na tapatalk ale w mailu ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2014 Dziwne jak pamiętam korzystając z mobilnej wersji forum jest wręcz genialna w porównaniu do normlanej wersji. Pytanie po co więc taptalk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2014 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2014 Mi push działa, jeszcze raz hook przeinstalowałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2014 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2014 Jestem w kontakcie z supportem bo mają jeszcze błąd przy tworzeniu nowego konta więc powoli wypracujemy rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach