Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Maj 9, 2012 Wiem, że wielu osobom zależy dlatego chciałem poinformować, że została wgrana najnowsza wersja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2012 Niestety tematy się nie wyświetlają, a wiadomości wysłane przez tapatalk mają krzaki zamiast naszych ogonków :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2012 że wielu osobą zależy Heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2012 Średnio teraz działa Tapatalk na Androidzie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Maj 14, 2012 Osobiście nie mam więc ciężko mi testować. Wolicie starą wersję to może z backupu wrzucę? @xorg: jak widać każdemu się zdarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2012 Ta starsza wersja działała normalnie. Teraz jedyna opcja która działa sensownie to konwersacje, przeglądanie forum czy tematów prawie w ogóle nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Maj 15, 2012 Łatka z dzisiaj: IPBoard 3.x - Version 3.0.3 Update note: 1. fixed performance issue 2. fixed report post/pm issue 3. fixed moderation permission status issue for IPB 3.2.0 and above 4. fixed charset issue when posting and login 5. fixed 'can like' status issue 6. fixed request with gzip related issue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2012 Od dłuższego czasu nie działa mi tapatalk TYLKO i WYŁĄCZNIE z WHT - wszelkie pozostałe fora, w tym na IPB 3.3.3 bez żadnych problemów, tylko WHT zawsze się wykłada ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2012 Od dłuższego czasu nie działa mi tapatalk Dokładnie od czasu wprowadzenia nowej skórki na forum, ja już zrezygnowałem z Tapatalk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2012 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2012 Dokładnie. Lipton z działaniem. Niestety aplikacji nie odpalałem już dłuższy czas, bo nie ma po co.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2012 raz tylko udało mi się załadować temat, po zminimalizowaniu TT jakoś się wczytał w tle a tak to nic nie działa widać tylko listę tematów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 3, 2012 Łatki były niby jakieś wgrywane ale cały czas jest jedna, wielka lipa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2012 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 7, 2012 TT działa jak mu się podoba. Świeżo po instalacji można podejrzeć jeden temat i koniec - sprawdzone i potwierdzone dwa razy na andku 2.3.6 i 4.0.4. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2012 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2012 Też używam TT na innych forach i wszystko działa, tylko na wht są problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2012 j.w. TT działa dobrze, tylko WHT sie sypie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danor 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2012 Wanie zauwayem e ju TT dziaa dobrze. Dziꫩ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2012 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2012 Dopóki nie zaczniesz pisać to wydaje się że wszystko gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 15, 2012 Jak widać spisuje się idealnie "株" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2012 Trochę się zmieniło, zobaczcie teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2012 Działa ok, nie widzę żadnej zmiany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2012 No chyba jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach