tobi223 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2004 Moze moglby mnie ktos z was oswiecic i odpowiedziec na moje pytanie: Ile kosztuje resseler 10/100 gb ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
essEy 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2004 W firmie której zaufałem w przeciwieństwie do innych osób na tym forum ...., to 189 zl netto za rok Mówię o sync.pl. polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2004 Moze proste pytanie, ale lepiej spytac niz tkwic w nieswiadomosci. Co oznacza "10/100 gb" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKY 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2004 essEy: chlopie nowy jestes i odrazu o sync.pl piszesz "w przeciwienstwie do innych osob na tym forum" Kolejne wcielenie czlowieka z h4u.pl Daj sobie spokoj chlopie, przeciez juz walkowalismy juz topic o sync.pl i h4u.pl. Ale widze ze ktos uparty jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tobi223 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2004 10/100 gb - 10 gb miejsca 100gb transferu a h4u sync.pl i innym wynalazkom podziekuje ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2004 100gb transferu rocznie ? miesiecznie ? dziennie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2004 W 99% podane transfery sa transferami miesiecznymi - tak jest i tym razem. 189 zl netto za rok... szkoda slow nawet. Oferty takowe widywalem od 100 zl miesiecznie - wiekszosc padla juz, ale moze ktos jeszcze... Lepsze oferty, to od 140-150 zl pewnie beda sie zaczynac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sKproject 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2004 A ja polecam zobaczyc ta oferte: http://search.ebay.com/reseller_W0QQsokeyw...rectZ1QQfromZR8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Październik 18, 2004 A ja polecam zobaczyc ta oferte:http://search.ebay.com/reseller_W0QQsokeyw...rectZ1QQfromZR8 Jest to ostatnie miejsce, gdzie nalezy szukac kont resellerskich. Na wht.com, gdy poszkodowani pisza, ze kupili na ebay resellera od xxx, to userzy tylko sie usmiechaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damian 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2004 W firmie której zaufałem w przeciwieństwie do innych osób na tym forum ...., to 189 zl netto za rok Mówię o sync.pl. polecam sync.pl=h4u.pl nie polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
host24.pl 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2004 Witam, Takie konto mogę zaoferować za 129 zł miesięcznie! Więcej informacji: www.host24.pl PS. Serwery w Niemczech, panel Confixx lub Plesk Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smek 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2004 Takie konto moge zaoferowac za jedyne 120zl/miesiac w tym masz odrazu prywatne IP duza zaleta resellera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKY 0 Zgłoś post Napisano Październik 29, 2004 A u mnie za 9.99 PLN. Zartuje z ta cena ale jeszcze troche to zejda tu niektorzy do takiej ceny. Tragedia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach