R0bert 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2012 Cześć. Słuchajcie mam takie problem... Mam już zamawianie usług z płatnością sms. Ale nie mam pojęcia jak zrobić panel klienta a w nim aby pokazywało ważność serwera oraz jak ważność minie to aby blokowało stronę klienta.. Pierwszy raz mam styczność z kodowaniem czegoś pod DA i nie kumam tego. Może ktoś ma coś podobnego lub może podpowiedzieć jak to napisać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2012 W swojej aplikacji/panelu komunikujesz się z DA za pomocą jego API http://www.directadmin.com/api.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R0bert 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2012 A jest ktoś kto by mi no zrobił? Niestety ale tego API to nie ogarniam... Potrzebuje wyświetlanie serwerów klienta (subdomena z rejestracji), ważność serwera oraz blokowanie konta po przekroczeniu ważności.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2012 Napisz w dziale Zlecenia i podaj cenę jaką jesteś w stanie zapłacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R0bert 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2012 Co do ceny to nie mam pojęcia ile takie coś może być warte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2012 A nie prościej skorzystać z już istniejącego rozwiązania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2012 R0bert - takie coś koszt ok 400 zł jak ma być pisane pod Ciebie ( zakładam da api, dotpay sms, sprawdzanie ważności kont , panel admina panel klienta, skrypt zgłoszeń ) wszystko zakodowane ioncube - cena netto zainteresowany pisz na pw Równie dobrze możesz kupić na allegro za ok 50 zł ale tu masz losowanie , później większość osób w dziale zlecenia pisze o odpłatną pomoc bo coś nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach