Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2012 Witam. Czy ktos uzywający KIS miał taką sytuacje, że po edycji pliku hosts program wykrywa zagrożenie dla systemu, robi pełne skanowanie i czyści owy plik hosts? Wiem że to jest działanie ochronne, ale czy jest metoda by zezwalać na edytowanie tego pliku?? Średnio mi się podoba wyłączać antywirusa, albo mieć każdorazowe skanowanie systemu i restart komputera. Będę wdzięczny za jakieś rozwiązanie. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2012 Jakiego rodzaju wpisy w nim masz? Może jest tam jakiś, który uważa za zło wcielone Przy jakiejkolwiek modyfikacji hosts Ci tak robi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2012 Akurat ja w nim nic nie ruszałem, więc wszystko defaultowe. A robi tak jak dopisze 91.228.xx.xx mojadomena.pl do sprawdzenia czy wszystko po przenosinach jest ok - w momencie zapisu mi wywala komunikat i skanuje wszystko (nawet głupiego kalkulatora nie idzie włączyć bo bląd wyskakuje). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2012 Spróbuj może dodać hostsa do wszelkich wyjątków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach