GeoAce 67 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2012 (edytowany) [Nowy temat, ze względu na inne warunki hostingu] Acehost.com.pl to nowy darmowy hosting www. Czym wyróżnia się Acehost.com.pl na tle innych hostingów ? - Całkowity brak reklam, - Wysokie parametry - Stabilne serwery - Całodobowa pomoc techniczna - Dobry kontakt z administratorem - Możliwość dogadania się co do pakietów Do wyboru mamy 4 pakiety hostingowe: , Zapewne sporo osób powie, po co 4 , jak i tak kazdy wybierze najlepszy Inne: Krótką domenę .uduu.pl dla hostingów, CPanel, http://www.Acehost.com.pl Zapraszam do oceny, oraz testowania hostingów Edytowano Maj 7, 2012 przez GeoAce (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shad 38 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2012 Stopkę strony sobie popraw, bo jakaś taka hmm... pusta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2012 Support sluzy do:Rozwiazywania problemow Zmiany pakietow Podwyzszanie parametrow I inne Poproszę kawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GeoAce 67 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2012 (edytowany) Na razie jeszcze nie wiem , co w tej stopce umieszcze. @Miłosz, ależ proszę ile łyżek cukru ? Edytowano Maj 7, 2012 przez GeoAce (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2012 Krótką domenę .uduu.pl dla hostingów Rzeczywiście dodatkowe 8 znaków to malutko.. po co podział na pakiety? Chyba oczywiste jest co ludzie będą wybierać //edit Dlaczego usunąłeś informację o autorze szablonu? To nie jest Twój szablon, wisi on na necie za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2012 (edytowany) [spam ON] A ja pączka i herbatkę z miodem. [spam OFF] Tak w ogóle, to wiadomo że każdy będzie brał najwyższy pakiet, bo po co ma brać niższy? Proponowałbym podwyższać liczbę baz, kont e-mail na równi z pojemnością i transferem. Po klikniećiu na stronie głównej na "zamów" powinno od razu przenosić do strony z formularzem, a nie jeszcze raz trzeba klikać "zamów". Edytowano Maj 7, 2012 przez Kamil Szymański (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dmho Zgłoś post Napisano Maj 7, 2012 To po co 4 , jak i tak kazdy wybierze najlepszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilel 22 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2012 Bo szablon domyślnie jest na tyle pakietów xD Żeby przerobić trzeba pogłówkować. Szablon ładny ale darmowy i zbyt popularny. Gdy tylko zobaczyłem obrazek w temacie wiedziałem, że o niego chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2012 uduu.pl brzmi "prawie" znajomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach