Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2012 (edytowany) Witam, wczoraj uruchomiłem Awstats na swoim serwerze VPS według tego poradnika: http://wiki.debian.o...Stats_on_Debian Konfiguracja przebiegła bezbłędnie, za pierwszym razem zagadał, kiedy chciałem odświeżyć statystyki: http://www.besty.eu/...fig=awstat.conf Uruchomiłem zadanie w cronie, aby co godzinkę odświeżał staty, ale niestety statystyki stoją w miejscu. Komenda, której używam: /usr/lib/cgi-bin/awstats.pl -config=awstats.www.besty.eu.conf -update Otrzymuję wynik: root@bestyeu:/var/log/apache2# /usr/lib/cgi-bin/awstats.pl -config=awstats.www.besty.eu.conf -updateCreate/Update database for config "/etc/awstats/awstats.conf" by AWStats version 6.95 (build 1.943) From data in log file "/var/log/apache2/access.log"... Phase 1 : First bypass old records, searching new record... Direct access after last parsed record (after line 194) Jumped lines in file: 194 Found 194 already parsed records. Parsed lines in file: 0 Found 0 dropped records, Found 0 corrupted records, Found 0 old records, Found 0 new qualified records. Nie mam pojęcia gdzie szukać problemu. Jeśli macie jakieś propozycje, to bardzo proszę Z góry dzięki za pomoc Edytowano Maj 7, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2012 From data in log file "/var/log/apache2/access.log"... Jesteś pewny, że to właściwy plik z logami Twoje witryny? Przypuszczam, ze nie bo w tych generowanych statystykach masz tylko odwołania do phpmyadmina z adresem IP jako host. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2012 From data in log file "/var/log/apache2/access.log"... Jesteś pewny, że to właściwy plik z logami Twoje witryny? Przypuszczam, ze nie bo w tych generowanych statystykach masz tylko odwołania do phpmyadmina z adresem IP jako host. Masz rację, poprawiłem konfigurację i śmiga ) Dzięki wielkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach