gregregor 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2012 Witam. Poszukuję hostingu dla firmy. Moje oczekiwania to: - przestrzeń dyskowa powyżej 200GB - brak limitu objętości skrzynki pocztowej. - skrzynki pocztowe powyżej 100 - bazy danych powyżej 10 - możliwość podpięcia powyżej 10 domen Możliwość powiększenia przestrzeni dyskowej. Ciężko mi ocenić transfer, gdyż do tej pory korzystaliśmy z własnej kolokacji. Jeżeli będą potrzebne dalsze informacje zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2012 Witam, Zapraszam na http://netdc.pl/page-www_host.html Oferta z powierzchnią 200GB zostanie przedstawiona po kontakcie z BOK. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2012 (edytowany) Zapraszam do naszej oferty, tu polecam z naszej oferty serwery typu PRO BUSINESS. Charakterystyka tej oferty: niezależny backup konta systematycznie wykonywany w 3 różnych kopiach i okresach markowe serwery szybki czas reakcji na zgłoszenie o awarii, ticket zawsze traktowany priorytetowo pomoc techniczna przez 24 godziny na dobę panel cPanel lub Directadmin (dowolny wybór) 4 lokalizacje serwerów Polska, UK, USA, Niemcy wykonanie i przywrócenie kopii zapasowej na tzw. żądanie bezpłatnie Ze względu na niestandardowe zapytanie, oferta zostanie przygotowana pod konkretne zamówienie w promocyjnej cenie. Link do danych serwera: http://www.mzone-net...=probusiness_cp Zmianie w tym przypadku ulegnie tylko powierzchnia dysku i ewentualnie transfer. W przypadku pytań zapraszam do nas na chat, ewentualnie o wysłanie emaila do działu sprzedaży: sales [at] mzone-net.eu Edytowano Maj 7, 2012 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.biznes-host.pl 121 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2012 Witam. Bez problemu przygotujemy dla Pana taki pakiet - prosze o kontakt na bok@biznes-host.pl celu otrzymania szczegółowej oferty. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 7, 2012 To ja jeszcze dorzucę pytanie odnośnie max. miesięcznego budżetu na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach