Dexieco 6 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2012 Witajcie, tworze pewną stronę wizytówkę. jako że "ładne odnośniki" podobno wpływają na indeksację przez google, tak więc zastosowałem. Wszystko ładnie piękni do momentu. mam ok. 5 podstron gł. i ok 40 pobocznych . Z czego gł . są w public_html, a poboczne w /pages/ Moje hta wygląda tak RewriteEngine On RewriteRule ^index index.php [L] RewriteRule ^strona1 /page/strona1.php [L] I co najgorsze nie czyta tego ^strona1, który znajduje się w katalogu /pages/ Nie jestem znawcą Mod_rewrite prosiłbym o jakąś wskazówkę czego to może być wina, stawiam na nieodpowiednią składnię lub "znacznik?" na końcu formuły . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2012 A masz na tym serwerze aktywny mod_rewrite i zezwolenie do używania plików .htaccess? Same regułki w tej formie wyglądają na poprawne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dexieco 6 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2012 Mam, bo jeżeli wpiszę np. adresstrony.pl/index to pokazuje plik który jest podany w .htaccess Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2012 Chyba powinno być tak: RewriteRule ^strona1 page/strona1.php [L] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2012 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach