filip955 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2012 Witajcie, chciałem uzyskać informacji co sądzicie o popularnych domenach ale rozbitych kropką przestrzegam od razu, że nie jest to nazwa pod seo, ponieważ wszystkie wejścia będą z wizytówki lub email, więc wejścia z przeglądarki są mało istotne, przykład: komp.uter.pl oraz inne w ten deseń gdzie pierwszy człon ma sens jak w przykładzie KOMP a po kropce coś mniej rozgarniętego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2012 Swego czasu była moda na takie wynalazki, najlepszy przykład to del.icio.us. Osobiście nie jestem fanem takich rozwiązań, choć sam posiadam domenę tego typu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2012 U mnie zastosowanie będzie miała domena ubezpiecz.enie.pl dla ojca, który notabene zakłada multiagencję więc w domenie firmy zamieścić nie można, bo ich kilka a tematyka ubezpieczeń w domenach bardzo oblężona i trudno coś konkretnego znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach