Ganicjusz 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2012 (edytowany) Hej natrafiłem na ten poradnik http://gionn.net/hac...pmyadmin-debian czyli próbę szybkiego pogodzenia phpmyadmin i suhosin. Co sądzicie o tym sposobie? Według tego artykułu w pliku /etc/apache2/conf.d/phpmyadmin.conf , pomiędzy "If" - tam gdzie są inne php_flag dodałem: php_flag suhosin.simulation On Czy to wyłącza suhosin tylko wtedy jak korzystam z phpmyadmin czy w ogóle? Czy lepiej jednak pozmieniać wpisy sugerowane przez phpmyadmin czyli: suhosin.request.max_vars should be increased (eg. 2048) suhosin.post.max_vars should be increased (eg. 2048) suhosin.request.max_array_index_length should be increased (eg. 256) suhosin.post.max_array_index_length should be increased (eg. 256) suhosin.request.max_totalname_length should be increased (eg. 8192) suhosin.post.max_totalname_length should be increased (eg. 8192) suhosin.sql.bailout_on_error needs to be disabled (the default) suhosin.log.* should not include SQL, otherwise you get big slowdown Ale i tak nigdzie tych wpisów nie mogę znaleść, w jakim one są pliku? Co o tym sądzicie? Czy 1 sposób w ogóle działa i wystarczy? Edytowano Maj 6, 2012 przez Ganicjusz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach