topp2p 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2012 (edytowany) Witam. Chciałbym Państwu zaprezentować stronę www.mega-surf.pl Darmowa wymiana fanów LUBIĘ TO! GOOGLE +1 oraz darmowy Traffic. Serdecznie zapraszamy http://mega-surf.pl/ Edytowano Maj 5, 2012 przez topp2p (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2012 Grafika dla mnie ponura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2012 Logo powala na kolana. Według mnie z taką stroną nie masz nawet po co konkurować z innymi serwisami do wymiany fanów jak faceplus (fancop) który jest dopracowany w każdym szczególe i każdy błąd przeze mnie zgłoszony naprawiają w ciągu kilku godzin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2012 to autorski szablon czy jakiś free z neta?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2012 U mnie widać połowę tego "loga". Druga część jest zakryta przez panel logowania kaszub1136, ten skrypt jest sprzedawany w takiej postaci, tylko tam gdzie u kolegi jest zieleń, oryginalnie jest błękit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach