Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2012 Witam, przechwyciłem ostatnio fajną domenkę i postanowiłem ją wykorzystać, już mówię w jaki sposób... OsCzasu.com to zbiór tapet, obrazków, szablonów na Facebookową Oś Czasu. Znajdziesz u nas sporo tapet, które możesz użyć bez żadnych opłat Wybierz interesującą Cię kategorię i pobieraj tapety do woli! Zapraszamy serdecznie Proszę o ocenę strony, co dodać, co usunąć, a co poprawić. Z góry dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qajs 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2012 trzeba było zaskoczyć chociaż wyglądem i odnieść się jakoś do tej osi czasu. a tu wchodzimy na stronkę i czym prędzej wychodzimy, bo po co dłużej tam być? pozdrówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 4, 2012 Pomysł jest, domenka jest, ale wykonanie troszkę beznadziejne Nie porywa, wchodze i nie wiem co to za strona, zero grafiki, zero treści Do pracy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2012 (edytowany) Nie porywa, wchodze i nie wiem co to za strona, zero grafiki, zero treści Dokładnie, cieżko zrozumieć czego dotyczy strona, na pierwszy rzut oka nie wiem o co chodzi i zniej wychodze. Ja na twoim miejscu zrobiłbym tak że na stronie glównej byłyby najpopularniejsze tapety + duży nagłówek obrazki i tapety na oś czasu Przykładowo wchodząc na stronę http://zdjeciawtlenafb.pl/ Od razu wiadomo o co chodzi Edytowano Maj 5, 2012 przez Kede (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2012 Spoko, da się zrobić. Na razie baza danych padła w securityhost Dzięki za opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GeoAce 67 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2012 Hoh. Ale Ty tych serwisów masz, ja bym wolał wziąść się jeden, ale porządnie. Bez urazy żadnej, nie miałem zamiaru nawet takiego No fajne, ale mało tapet w necie ? Moim zdaniem zbędne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Maj 5, 2012 Senterse, to nie są zwykłe tapety na pulpit Do osi czasu jeszcze nie widziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GeoAce 67 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2012 Aha To zwracam honor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2012 Tematyka dobra bo bardzo mała konkurencja jedyna porządna strona z tapetami na oś czasu to osczasu.pl Lecz takie strony nie są zbyt popularne (jeżeli chodzi o wyszukania) z googla wejść prawie nie będziesz miał no chyba że z fb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach