mahatma 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2012 Witam Mam pytanie czy ktos zna jakis tani host do przesylania list mailingowych? Mam 2 listy po ok 1000 adresow i musze to jakos wysylac ale wszyscy maja limity 200-500 na godzine. Wysylam niewiele raz na tydzien i wszyscy maja opcje opt out 15 cancelowanych w ciagu ostatniego roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkmatthew 15 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2012 nie prosciej wysłać po prostu z email? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Maj 4, 2012 @darkmatthew: Moze Ty mu to za darmo zrobisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2012 Pomijając wszystkie wady polecam ci home.pl ( nie ma limitu ilości email ) ważne aby wysyłać partiami po 500 co 5-10 min i wcześniej uprzedzić administracje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Maj 4, 2012 Odezwij się do mnie na PW Na taką małą listę mogę Ci dać konto pod wysyłkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 4, 2012 Mailchimp.com? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spex 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2012 A tak z innej bajki, zna ktoś jakąś usługę ala google groups do list mailingowych, ale w tym nie spamerskim znaczeniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mahatma 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2012 Problem w tym ze google tez ma limity w listach mailingowych do 100. Ja uzywam programu sendblaster i on wysyla pojedynczo kazdego maila ale wszyscy providerzy traktuja to jako spam i blokuja w trakcie wysylania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach