Rogaal 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2012 Witam. Na prośbę mojego znajomego umieszczam w tym dziale odnośnik do nowo powstałego Portalu z Aktualnymi Ogłoszeniami Regionalnymi. Adres strony: FULO.pl Prosiłbym o jakieś opinie na temat tego systemu. Co byście zmienili jako potencjalni użytkownicy. Jak zauważycie nie jest to typowa strona z ogłoszeniami jakich jest pełno w sieci. Jest to dobrze zrobiony serwis od podstaw, w który włożono wiele pracy. Każda pozytywna opinia oraz słowa krytyki są mile widziane. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Jakub Brożyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2012 Jak dla mnie - bardzo ładnie wykonana strona, jednak poprawiłbym w jakiś sposób listy wyświetlanych ofert. Wyglądają dużo gorzej, niż cała reszta strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2012 (edytowany) U mnie strona w ogóle się nie wczytuje @edit Wszedłem 2 raz i już się wczytuje Edytowano Maj 5, 2012 przez Kede (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rogaal 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2012 Dziękuje za pierwsze opinie. Z niecierpliwością czekam na opinie innych użytkowników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach