GeoAce 67 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2012 Witma. Potrzebuję darmowego panelu typu BoxBilling, panel mi potrzebny do uzytku kilku osób, dlatego chcę darmowy. BoxBilling, mam pewne błędy w nim, z rejestracją itp. Czekam na propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDSL 15 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2012 Ten panel polecam od siebie : http://thehostingtool.com/ Lub polecam użycie API do rejestracji osób każdy twórca ( DA ,Cpanel , plesk, itp.)dostarcza taką informacje jak wykonać skrypt lub też znajdziesz gotowce z własnego punktu widzenia stworzył bym API i dostosował pod własne potrzeby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GeoAce 67 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2012 (edytowany) Ok, zassysam Edytowano Maj 3, 2012 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2012 Witma. Potrzebuję darmowego panelu typu BoxBilling, panel mi potrzebny do uzytku kilku osób, dlatego chcę darmowy. BoxBilling, mam pewne błędy w nim, z rejestracją itp. Czekam na propozycje Z czystej ciekawości masz może PL do boxbillingu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GeoAce 67 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2012 Nie, niestety nie mam, widziałem tłumaczenia, ale polskiego nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2012 (edytowany) Bez przesady można samemu przetłumaczyć , kilka godzin i masz własne tłumaczenie. Edytowano Maj 4, 2012 przez sshd (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2012 Bez przesady można samemu przetłumaczyć , kilka godzin i masz własne tłumaczenie. Chciałem zaoszczędzić sobie czasu. Ale w takim bądź razie będę tłumaczył sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Maj 5, 2012 Ma może ktoś spolszczenie do TheHostingTool? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2012 Posiadam Dokładnie kilka godzin pracy. Podzielisz się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Maj 28, 2012 Jestem w trakcie tłumaczenia TheHostingTool. Jak skończę to wstawię tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2012 całkiem nie głupie te panele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Maj 29, 2012 Już mam przetłumaczoną ponad połowę panelu. Będę potrzebował kogoś do testowania. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to PW. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2012 Już mam przetłumaczoną ponad połowę panelu. Będę potrzebował kogoś do testowania. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to PW. Pozdrawiam. Pierwszy chętny do pomocy, wiadomość wysłana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach