HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2012 Wam także pawlo37 wysłał spam na PW? Jakieś reklamy na www oferuje, raport poszedł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2012 No niestety, PW nie monitorujemy i tylko gdy ktoś nam zaraportuje taką wiadomość dostajemy sygnał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2012 Ja nic nie otrzymałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2012 Wczoraj nie tylko nam na firmową spam poleciał, ale Łukasz (zoompl) zaraz po raporcie go skosił. Jeszcze żeby było co tam oglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2012 Ja nic nie otrzymałem I po cholerę o tym piszesz? Co to wnosi do tematu? Jest moderator na sali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2012 Wam takżepawlo37 wysłał spam na PW? @maniack Odpowiedziałem na pytanie zadane w wątku. Jeżeli Ci mój post nie pasuje kliknij "Raportuj" zamiast spamować, postem nie związanym z tematem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2012 Spamer został odpowiednio nagrodzony. I każdy następny podzieli jego los Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach