Ganicjusz 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2012 (edytowany) Mam zainstalowane takie programy na moim serwerze posiadające "mail" w nazwie: sendmail rmail procmail fetchmail Ogólnie nic nie musiałem robić, linki aktywacyjne działają. Ale to dziwne jest bo jak sobie w phpbb3 ustawie emaila admin@mojadomena.pl to link aktywacyjny, czy z przypomnieniem hasła przychodzi jako admin@mojadomena.pl mimo ze fizycznie taki email w ogóle nie istnieje? Które z tych programów mogę wywalić? Czy jest możliwość, żeby zrobić sobie tak, że mail admin@mojadomena.pl służyłby równocześnie jako mail z którego sa wysyłane linki aktywacyjne/hasła i żeby można było do niego napisać? Jakiego programu do tego użyć, najlepiej żeby nie pochłaniał za dużo pamięci. Edytowano Maj 3, 2012 przez Ganicjusz (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDSL 15 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2012 rmail procmail fetchmail Zostaw tylko sendmail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach