noove 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2012 Witam serdecznie. Zapraszam do udziału w aukcji allegro, której przedmiotem jest domena z wielkim potencjałem: wroclove2012.pl Jeżeli chcesz wziąć udział w aukcji zapraszam do strony poniżej: http://allegro.pl/show_item.php?item=2320598863 Pozdrawiam i zapraszam do licytacji, Piotr Wawrzyniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2012 Domeny są unikalne i ciężko kupić w tych czasach 3-znakowe domeny za tak niską cenę. Ja tam widzę 12 znaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2012 (edytowany) Skopiował opis z innej swojej aukcji i tak to jest Edytowano Maj 3, 2012 przez Kede (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
noove 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2012 Tekst jest skopiowany z mojej innej aukcji na której wystawiłem 3-znakowe domeny, błąd poprawiony, dziękuję za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2012 Proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
noove 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2012 Odświerzam, i zapraszam do licytacji! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Maj 9, 2012 ż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Progremer Zgłoś post Napisano Maj 9, 2012 Proszę o wiadomość na PW, ile sobie życzysz za tą domenę od ręki, jestem poważnie zainteresowany. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach