zomo 3 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 (edytowany) Witam szukam osoby która mi zrobi, że facebook będzie zczytywał odpowiednie dane jeżeli umieszczę linka na facebooku. Wiecej informacji pod numerem gg: 5485206 Do 50 zł Edytowano Maj 2, 2012 przez zomo (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LANcaster (kotkowicz.pl) 52 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Regulamin mówi, że obowiązkowo należy podać budżet zlecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Proszę o podanie ceny za w/w usługę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zomo 3 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Proszę o podanie ceny za w/w usługę. zedytowałem - do 50 zł budżet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Progremer Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Zgłosiłem się, użytkownikowi nie odpowiadało, chciałem załatwić przez allegro ale też źle, ale już znalazł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LANcaster (kotkowicz.pl) 52 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 (edytowany) Zgłosiłem się, użytkownikowi nie odpowiadało, chciałem załatwić przez allegro ale też źle, ale już znalazł. To żadna nowość. Gość jest wyjątkowo problematyczny, uważa moje standardowe stawki (120zł za każdą rozpoczętą godzinę pracy) za śmieszne, pisze po kilka razy, mimo tego, że wcześniej mu kwota nie odpowiadała, więc liczy chyba na to, że przy kolejnym podejściu będzie niższa i do tego nie rozumie, że skoro bierze ludzi do zlecenia za 30zł, to mu się potem wszystko będzie sypać. Edytowano Maj 2, 2012 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rangal 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2012 To żadna nowość. Gość jest wyjątkowo problematyczny, uważa moje standardowe stawki (120zł za każdą rozpoczętą godzinę pracy) za śmieszne, pisze po kilka razy, mimo tego, że wcześniej mu kwota nie odpowiadała, więc liczy chyba na to, że przy kolejnym podejściu będzie niższa i do tego nie rozumie, że skoro bierze ludzi do zlecenia za 30zł, to mu się potem wszystko będzie sypać. temat poruszany dużo razy, straci trochę kasy bo przez bugi mu baza wycieknie albo coś to będzie szukał lepszych rozwiązań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach