marmat00 1 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Witam Dziś na stronie UPC znalazłem informację o IPv6 w której piszą że mięzy 2011 a 2012 dostosują swą sieć do IPv6. Niestety nie podali doładnie kiedy. Czy ma ktoś taką informację w jakim miesiącu przełączą się oni na IPv6? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 A przypadkiem nie mają już? Sprawdź doświadczalnie, może są jakieś testy i każdemu włączyli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marmat00 1 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Sprawdzałem i nic. Mam tylko tunelowany a "prawdziwego" od nich nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Najprościej będzie jak zapytasz u źródła. PS Ostatnio pytałem jednego z rootadminow w Toya i na razie nie mają w planach wdrażania IPv6. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marmat00 1 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Jak pytam w informacji to nic nie wiedzą, jak pytam przez stronę to nie odpisują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 A nie mają telefonicznego działu helpdesk? Tam powinni bardziej obeznani siedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 A nie mają telefonicznego działu helpdesk? Tam powinni bardziej obeznani siedzieć. Różnie można trafić u nich z tym Sam jestem ciekaw co z tym ipv6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 U siebie w domu mam autoconfig po macu i to mi wystarcza(tunel he). ISP nie kwapią się do wdrażania ipv6, bo aktualnie nie ma takiej potrzeby-jak ktoś potrzebuje to sobie tunel zestawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Ktoś jeszcze z wasz korzysta z tunelowania ipv6? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insider 43 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Dla chcących info z pierwszej ręki - wystarczy puścić PM'ke do panów TePeO lub CePeU z tego linku: http://forum.mediaswiat.pl/staff.php?g=mod Obaj pracują w UPC i są dość aktywni na tamtejszym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach