maly90 8 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Cześć, właśnie zacząłem sobie konfigurować święzo zainstalowanego DA na VPS-ie i jest problem, tak oto wyglądają moje dnsy domena kafmedia.pl jest główną i zakupiona w dih.pl , gdzie ma ustawione ns1.kafmedia.pl (podkładka ip serwera), ns2.kafmedia.pl (podkładka serwera).Zrobiłem wszystko i wyskakuje Apache is functioning normally, natomiast z poziomu usera nie mogę dodać domeny kafmedia.pl ponieważ rzekomo już istnieje. Proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 a jaki ustawiłes host na vps - nazwe hosta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Usuń strefę, dodaj konto z domeną i ustaw takie same wpisy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 przy uzyciu komendy hostname w ssh wyskakuje: wqoohwti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Wejdz Zarządzanie DNS ---> znajdz swoją domene zaznacz i usuń, a następnie dodaj ją czy na poziomie usera ( admin ) czy tworząc nowe konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Wszystko juz działa,dzięki za chęci temat można zamknąć., Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach