Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Witam, szukam jakiegoś chat live podobnego do powiedzmy XAT.COM Chciałbym aby miało opcje banowania adresu IP, bo mnie te trolle dobijają. Banuje je na xat, a oni czyszcza ciastka i znowu maja inny nick i robia swoje. Albo jakiś chat na php-fusion, który powiedzmy odświeza wiadomosci co 5ek (ajax) Sami doradźcie mi bo już niemam pojęcia. Szukałem ale nic ciekawego nie znalazłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Kopaczewski Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 A może IRC z bramką na stronie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 A może livezilla, płatny, ale jak weźmiesz wersję 3.x to możesz korzystać jeszcze za darmo. Wtedy była na darmowej licencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Dzieki, znalazłem chatango.com Wpadł mi w oko. Zamykam I dzieki wszystkim za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach