maly90 8 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2012 Witam, poszukuje jakieś osoby która dokończyłaby mi napisanie API z DirectAdmin, tzn po zakupie hostingu tworzyło się konto w DirectAdmin (jest napisany w połowie, bądź cały ale potrzeba skonfigurować), oraż płatność Dotpay bądź innej firmy która oferuje SMS premium (według gustu). Zależy mi na szybkiej pracy, no i w miarę dobrej cenie. Jeżeli ktoś jest zainteresowany proszę zostawić na PW swoje GG, odeżwę się jak najszybciej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LANcaster (kotkowicz.pl) 52 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2012 Czego nie zrozumiałeś z tego zdania? "Regulamin działu Oferty pracy W przypadku poszukiwania zleceniobiorcy wymagana jest podana cena, która użytkownik jest gotów zapłacić za usługę." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2012 Brak stawki za zlecenie. Nie pojawi sie, to -> Kosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2012 Przepraszam, kwota to do 50-70 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2012 Za roboczogodzinę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LANcaster (kotkowicz.pl) 52 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2012 Brak stawki za zlecenie. Nie pojawi sie, to -> Kosz Masz jeszcze jednego delikwenta w wątku obok. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 1, 2012 No przecież nie za roboczogodzinę tylko za całość.. @aimer, coś pan z księżyca spadł ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2012 Widziałem. Nie czytają, a potem zdziwieni, że tematy znikają z forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rangal 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Przepraszam, kwota to do 50-70 zł Z przykrością Cię informuje że nikt poważny nie będzie marnował czasu na analizę tego co już jest napisane + poprawianie błędów + dokończenie tego za taką kwotę. Może znajdziesz jakiegoś amatora który to zrobi dobrze ale nie będzie Ci łatwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Podeślij na PW kod, to wycenię. Może nie ten budżet, ale za 100 (jeśli jest to jakiś mały problem) zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2012 Zassij mój skrypt stąd: http://www.webhostingtalk.pl/topic/31901-skrypt-zintegrowany-z-directadmin-pl-konto-www-za-darmo-lub-za-kod/page__p__266526#entry266526 Masz gotowe API (rejestracja) będziesz już miał jakąś podstawę. Taniej wyjdzie dopisanie samego modułu płatności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach