vantes 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2006 Ogólnie nie jestem na poziomie piaskownicy ale to pytanie moze takowe być... Prosze o wytłumacznie co oznacza "Off-server Backup" Jaki to rodzaj kopii bezpieczeństwa i jak jest realizowany ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 8, 2006 Off-server Backup w doslownym tlumaczeniu to wylaczony serwer backup ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vantes 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2006 własnie dosłowne tłumaczenie rozumiem Ale chodzi o to że jest oferowany dla serwera "Daily offserver backup" I oznacza to ze... ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2006 w doslownym tlumaczeniu to wylaczony serwer backup ... ROTFL Offserver backup to usługa polegająca na wykupieniu miejsca na oddzielnej maszynie w celu trzymania kopii zapasowych. Zwykle kupuje się do tego określoną ilość ruchu z/do serwera backupów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Luty 8, 2006 ROTFL mozesz zostawic dla siebie patrzac w lustro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2006 Przykro ci, bo powiedziałeś coś głupiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vantes 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2006 Czyli jeżeli includują "full daily offserver backup" without any bandwidth limitation... to znaczy ze jest ten buckup wliczony ?? tak ? Bo angielski to ja rozumiem tylko każda dziedzina życie rządzi sie własnymi prawami wiec wole zapytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2006 To znaczy, że masz pełny backup bez względu na ilość danych. Ale i tak zawsze lepiej wczytać się w regulamin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2006 vantes - firma voo.pl się kłania... Lol już niestety nie sprzedajecie tych fajych kont (SMS za 2.44, konto na 30 dni, 5GB transfer, 2 bazy MySQL....) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vantes 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2006 vantes - firma voo.pl się kłania... Lol już niestety nie sprzedajecie tych fajych kont (SMS za 2.44, konto na 30 dni, 5GB transfer, 2 bazy MySQL....) Gratulacje dla Sherloka :/ Nabijaj się, skoro Ci to sprawia przyjemność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2006 vantes - firma voo.pl się kłania... Lol już niestety nie sprzedajecie tych fajych kont (SMS za 2.44, konto na 30 dni, 5GB transfer, 2 bazy MySQL....) Gratulacje dla Sherloka :/ Nabijaj się, skoro Ci to sprawia przyjemność No nie, nie nabijam się, odziwo wszystko chodziło bardzo dobrze, support też był przyzwoity, jak za 2 złote rewelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vantes 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2006 No to powiem własnie ze voo ruszy znowu, tylko troszke na innych zasadach Mam nadzieje ze wszystko i teraz bedzie ok. Tylko do tej pory wydawało mi sie ze znam dobrze angielski ale z pracownikami serwerowni sie dogadac nie moge wiec wolałem tutaj zapytać A... i będziemy jedynym hostem w którym konto zakładac się będzie w jakies 54 sekundy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2006 A... i będziemy jedynym hostem w którym konto zakładac się będzie w jakies 54 sekundy Hmm, a czy hostingi, w których po zamówieniu otrzymujesz konto odrazu, i jesli nie oplacisz w ciagu 7 dni to jest kasowane (takie jakby testowe) nie oferuja czegos takiego ? w np. 52,5 sekundy :-) Pytam czysto teoretycznie ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vantes 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2006 Mi chodziło ze wszystkie czynności związane z rejestracją oraz opłatami zajma tyle czasu.. Minusem tego jest z nie będzie okresu testowego ale cos za coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach