Gość normanos Zgłoś post Napisano Maj 18, 2005 na jakim byłes serwerze? ja jestem na s40 od pól roku i nienarzekam. poza tym na stronie piszą, że robia backup to zarzadaj tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci00 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2005 Niedawno kupilem tam resllera i jak do tej pory jestem bardzo happy, suport bardzo dobry odpowiadaj w kilka minut, ogolnie na plus... zobaczymy jak potoczy sie sprawa dalej Podaje link: http://www.surpasshosting.com/ Pozdrawiam guci00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fo Zgłoś post Napisano Maj 27, 2005 Ze swojej strony jako jeden z Klientów hostings.pl ( www.hostings.pl ) mający wykupiony pakiet resellerski znajdujący się na serv6.hostings.pl mogę powiedzieć iż zdarzyła się praktycznie jedna wpadka w momencie kiedy Panowie upgrade'owali cpanel a wiadomo jak to z cpanelami czasami jest, coś się mimowolnie może schrzanić - ale była to całe szczęście sobota . Jeżeli chodzi o support to jestem bardzo zadowolony, nieważne o której zadzwonie zawsze telefon odbierze kompetentny człowiek, który umie mi pomóc. Ostatnio na dniach miałem małą przygodę z serwerami DNS, stało się jak się stało, sam się w tym troszkę zakreciłem ( nie przepadam za cpanelami nie ma to jak /etc/init.d/bind9 restart i wszystko zaczyna mrygać po zmianach ), zadzwoniłem, otrzymałem pomoc a z wieczora kiedy byłem zajęty inną robotą zadzwonił telefon od hostings.pl i Pan powiedział, że wszystko już chodzi OK. I tak było tak więc ja chyba jednak jestem jednym z tych Klientów którzy mogą polecić hostings.pl jako firmę hostingową. Fakt faktem - pingi mają po 130ms ale tego raczej nie przeskoczą, a jeżeli chodzi o stabilność serwera - no to tak jak już mówiłem - nie ma z nią problemów, jakieś pare dni temu, serwerowi zabrakło po prawie pół roku pamięci i troszkę się przywiesił... ale o tym dowiedziałem się też po telefonie od hostings - ~"Dzień dobry, chciałem poinformować iż właśnie była przerwa 10 minutowa ze względu na wymagany restart maszyny". No i wszystko cacy - jak tu nie być zadowolonym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach