Igorek 26 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2012 Potrzebuje program, który załaduje trasę danego obszaru a następnie bo wskazaniu pewnej określonej trasy powie ile to jest KM. Jest takie coś wogóle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murgal 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2012 maps.google.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2012 Fajne narzędzia ma geoportal na mapie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2012 A da się konkretną trasę wyznaczyć nawet drogę, która nie koniecznie tam jest, bo tych leśnych może nie pokazać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2012 Raczej nie. Może pomoże Ci zwykła mapa i kroczek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2012 Nie da się tak jak ja chcę. Ja chcę po prostu myszką narysować trasę i niech wtedy to liczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2012 Na geoportalu na mapie masz kroczek. Nim może klikając co punkt liczyć trasę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2012 zumi i jazda przez punkty - ja bynajmniej tak robie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2012 zumie nie da rady by narysować trasę, nie pokaże, że było jechane drogą polną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2012 Kiedyś miałem taki portal że sam rysowałeś... Kurna nie przypomne sobie Jak chcesz fajne mapy to jeszcze targeo.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2012 Potrzebuje program, który załaduje trasę danego obszaru a następnie bo wskazaniu pewnej określonej trasy powie ile to jest KM. Jest takie coś wogóle? Koni Mechanicznych?!? Nie sądzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2012 Kilometrów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach