flashy 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 Witam Prosił bym o pomoc w sprawie następującej. Wyszła ostanio aktualizacja dla kllienta TS3 i mam pytanie czy musze w jakis sposob zaktualizować swoj serwer TS3 jezeli tak to prosił bym o instrukcje jak to wykonac bo nie bardzo wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 (edytowany) Witaj, nie konieczenie musisz aktualizować, serwery od wersji 3.0.0 są kompatybilne z nowymi klientami. Jeżeli chcesz juź aktualizować swój serwer to pierw go wyłacz i nowe pliki zrzuć do folderu ts3, poprostu je podmień mogą być wszystkie, następnie nadaj chmod 755 na plik startowy i odpal serv. Jeżeli będziesz miał z tym problem daj znać pw to zaktualizuje Tobie serwer do nowej wersji:) Edytowano Kwiecień 27, 2012 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2012 Warto aktualizować, tylko pamiętaj, że nie zawsze przy aktualizacji klienta aktualizują też serwer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2012 (edytowany) Misiek nie zawsze... A czasem powiem szczerze że znajdują błędy zaraz po wydaniu... Aktualizacja jest łatwa wystarczy podmiana plików i to wszystko. Najlepiej zrobić sobie kopie bazy sql lub litesql, zawsze to jakieś zabezpieczenie. Edytowano Kwiecień 28, 2012 przez SanKen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2012 Tzn warto aktualizować jak jest jakaś nowa wersja, ale nie w stylu: Wciskam F5, bo może update był i przegapię. Warto 2-3 razy w miesiącu zajrzeć na stronę albo po tym jak klient chce się aktualizować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flashy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2012 cześć podmieniłem pliki server na te nowe i nadal jak sie łącze pokazuje sie informacja ze pliki są starszej wersji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2012 Witam, Restartował Pan serwer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flashy 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2012 server team speaka restartowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Wrzesień 22, 2012 Stop serwera, wgranie nowych plików, start serwera. serwer - TS3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2012 Stop serwera, wgranie nowych plików, start serwera. serwer - TS3. Nie koniecznie, możesz nawet mieć odpalony serwer i zrobić aktualizacje Wiecz tak czy siak zrobisz powinno działać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek08 285 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2012 Oczywiście, tylko mój sposób wyklucza jakiekolwiek problemy z używanymi plikami, chociaż niby nie ma to żadnego znaczenia. Może jeszcze być tak, że podmieniasz pliki w złym katalogu (tak wiem, brzmi jakbym uważał Cię za idiotę, ale lepiej sprawdź - autopsja ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2012 To ja napisze tak pliki podmieniasz w katalogu głównym ts3, jeżeli podmienisz to musisz nadać chmod na plik ts3startscript.sh odpalić wszystko powinno grać jak w szwajcarskim zegarku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach