wozark 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 Witam, Mam pewien problem. Otóż posiadam domenę zarejestrowaną w lovingdomains.com oraz serwer w proserwer.pl Zaparkowałem tam domenę, u rejestratora ustawiłem dns'y proserwer'a no i niby wszystko gra, ALE: Nie pasuje mi, że gdy wpiszę adres: bizcenter.cc ładuje się zawartość, ale url zmienia się na ten z proserwer - bizcenter.xaa.pl Chciałbym, żeby url był bizcenter.cc oraz wszystkie linki http://bizcenter.cc/xxx/xxx itd... Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.nazwa.info 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 Nic nie dzieje się natychmiast. Jeżeli w domenie zmieniłeś serwery DNS, to takie zmiany będą widoczne w sieci w czasie od kilku do kilkunastu godzin. Szczególnie u Ciebie, bo na pewno przed zmianą delegacji domeny, już "odwiedzałeś" swój adres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wozark 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 (edytowany) Czyli sugerujesz, że "maskowanie" nastąpi z czasem? Tak jak mówiłem - z zawartością jest OK, problem to url w pasku adresu... @EDIT: Tak, to jest pytanie. Edytowano Kwiecień 27, 2012 przez wozark (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GeoAce 67 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2012 Nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałem, ale wydaję mi się, że jeśli masz jakieś forum to zmień w ustawieniach adres. Ok, forum, czyli dobrze zrozumiałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukasz_z 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2012 Jeśli jest to nowa domena, to takie zmiany są z reguły widoczne po 2 dniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 18, 2012 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach