Hinar 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 (edytowany) Witam! Kilka dni temu kupiłem hosting + domenę na * Firma nie uzyskała akceptacji WHT * u Adama Głowińskiego. Zarówno domena jak i hosting są już "Aktywne", mimo to, po wejściu na zarejestrowaną domenę ukazuje się błąd: Nie można odnaleźć serwera. DNS są podobno domyślnie poprawnie ustawione. Co jeszcze muszę zrobić, aby domena działała? To moja pierwsza domena, nie znam się na tym, więc prawdopodobnie rozwiązanie jest banalne. Piszę, ponieważ zależy mi na czasie, a support krótko mówiąc mnie olał. Edytowano Kwiecień 27, 2012 przez Hinar (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 Nie znając nazwy domeny nic na to nie poradzimy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinar 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 Domena to: dnipary.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 DOMAIN NAME: dnipary.pl is queued up for registration Czyli zarezerwowana, ale nie opłacona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hinar 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 Z mojej strony wszystko zapłacone, mam teraz czekać aż oni raczą ją opłacić? Oby się pospieszyli, bo jutro są rozdawane ulotki z tym adresem. Mimo wszystko dziękuję, temat można zamknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 Wątpię... Napisz im na emaila żeby opłacili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach