oomaster 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 Witam, Co polecacie wybrać Pakiet Mango w LH.pl czy Business Starter w Home.pl Tutaj Ograniczenia Home: I LH.pl Maksymalne zużycie pamięci przez skrypt Przydział pamięci RAM, które skrypt może utylizować. 200 MB Limit symultanicznych procesów serwera Liczba procesów na serwerze, które mogą być uruchomione w danej chwili. 16 Limit symultanicznych połączeń MySQL Liczba połączeń do bazy danych. 20 Który pakiet lepszy :-) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 Osobiście nie brałbym ani w home, ani w lh Polecam napisać temat w prośbach, iż poszukujesz taki i taki hosting, o takich parametrach, za takie pieniądze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slasar 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 A ja polecę LH. Szwagier ma 2 sklepy u nich - nie narzeka. Miałem do czynienia z ich supportem i oceniam na 4+/5- , serwery tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 Polecam http://www.kei.pl/hosting/pakiet-pro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berix 10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 także miałem hosting w LH przeniosłem się jedynie z powodu zbyt ubogiego panelu.... wolę DA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 Ani to, ani to, heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 LH.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 LH.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oomaster 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 Dzięki za szybkie odpowiedzi ;-) Tylko w przypadku negatywnych opini to zawsze komentarz mile widziany ;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach