IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Cześć Czy 1 TB transferu na kimsufi rzeczywiście kosztuje tylko 3.90 zł netto? Jeśli bym przekroczył limit dla danego dedyka i dokupił kilka TB transferu to przywrócą mi starą przepustowość 100 mbps? Wolę się upewnić bo to aż podejrzanie wygląda, a może być po prostu nieaktualne (jak te domeny .pl za 3 złote po prawej w panelu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Tak, będziesz mieć spowrotem 100mbps. Tam transfer jest chyba w pakietach po 2TB. Przynajmniej kiedyś tak było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Tak, będziesz mieć spowrotem 100mbps. Tam transfer jest chyba w pakietach po 2TB. Przynajmniej kiedyś tak było Zgadza się, minimalnie to 2TB. 3,90 to cena netto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 W pakietach po 2 TB masz w ofercie ovh ogólnej na kimsufi kupujesz po 1 TB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neksi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 Ja do swojego Kimsufi gdy kupowałem transfer, to musiałem minimum 2 TB. Cd ceny, to jest ona netto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach