maly90 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 (edytowany) Cześć, Chce na swoich stronach uruchomić konta premium za SMS-y oraz przyjmować darowizny i zależy mi tutaj na szybkich wypłatach z SMSów oraz płatności online.Posiadałem wcześniej na Dotpay ale czas oczekiwania na wypłatę aż poraża, przydałaby się także miło większa prowizja za smsy choć nie jest to priorytetowo. Proszę przedstawiać jakieś alternatywy, odpada Dotpay Edytowano Kwiecień 26, 2012 przez maly90 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy2012 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 moze http://www.cashbill.eu/ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Mogę ci polecić ProfitSMS.pl. Może nie oferują tylu skryptów, ale według mnie płatności są realizowane bardzo szybko. A, no i kontakt z administracją jest ciągły - odpowiedź otrzymasz raz, dwa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Dobrze, a średnio w ciągu ilu dni wysyłają pieniądze? Podpisywać dokumenty trzeba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość finlandia Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Ja polecam homepay http://homepay.pl/rejestracja/309 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Maly90: Wpłacają w ciągu jednego dnia, może w święta albo wolne przelew może się przedłużyć do dwóch dni. Nie trzeba podpisywać nic, musisz mieć tylko konto bankowe. juvenito: Niby dlaczego? Ja nie miałem z nimi żadnych problemów, nawet dali mi zniżkę na zrobienie struktury strony wraz z SMSami (bom ja ich stały klient). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2012 Od kilku miesięcy korzysta z www.Zaplac.to - polecam. Niestety nie mają płatności online tylko sms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach