exe 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2006 Witam Mam taki dylemat, mam dwie domeny, do każdej z nich jeden e-mail. Używam outlooka i muszę ciągle przeskakiwać z jednej na drugie konto e-mail (przełącz tożsamość). Czy jest jakiś sposób żebym miał 2 konta otwarte jednocześnie przy czym mógłbym dobierać, wysyłać e-maile ? Pozdrawiam exe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2006 Da się tak zrobić. W programie Outlook każdy użytkownik może mieć wiele kont pocztowych, a także wybrać której chce użyć w danym momencie do wysyłki poczty. (lista rozwijana obok pola "Od:") Wystarczy, że dodasz drugie konto dla aktualnie używanej tożsamości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2006 Wiem że można mieć w outlooku wiele e-maili, ale mi chodzi żebym nie musiał ciągle przeskakiwać z jednego na drugi, tylko żebym miał 2 e-maile otwarte jednocześnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2006 Nie wiem co masz na myśli pisząc "tylko żebym miał 2 e-maile otwarte jednocześnie", ale skoro możesz wybrać konto z którego chcesz napisać, a także użyć opcji "wyślij i odbierz dla wszystkich" w celu pobrania nowych wiadomości z obu kont, to chyba więcej nie trzeba. Czy o czymś nie wiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2006 Tylko mi jedno powiedz, gdzie jest ta funkcja "wyślij i odbierz dla wszystkich" To już ostatnie pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2006 Tylko mi jedno powiedz, gdzie jest ta funkcja "wyślij i odbierz dla wszystkich" To już ostatnie pytanie Obok przycisku "wyślij/odbierz" jest taka czarna strzałka skierowana w dół. Jeśli ją naciśniesz, to otworzy Ci się rozwijana lista, a tam znajdziesz to czego szukasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2006 dzięki za łopatologiczne wytłumaczenie Pozdrawiam Exe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2006 dzięki za łopatologiczne wytłumaczenie Pozdrawiam Exe Dobra, dobra.... Wciskaj "plusik"! P.S. Proszę bardzo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2006 A ja myślałem że to bezinteresowna pomoc Oki plus dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2006 A ja myślałem że to bezinteresowna pomoc Oki plus dla ciebie To już nie te czasy... P.S. Dziękuję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach