Niitrro 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Witam Zapraszam na nową stronę na której znajdziecie najnowsze teledyski z polskiego i amerykańskiego rapu. Jestem początkujący w tej dziedzinie dlatego liczę na łaskawe opinie http://videorap.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vet0 19 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Logo bardzo ubogie i za małe. Wszedzie reklamy i zachęcanie do lajkowania na facebookach itp. Mnie odstrasza. Przycisk "oglądaj" mało widoczny Kolorystycznie w porządku. Fajna faviconka. Na stronie pusto - nie ma co startować bez zawartości bo nikt nie będzie wchodził na stronę oglądać reklamy. To mój punkt widzenia. Ocena: 2,5/10 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Jak wyżej, dodaj więcej teledysków, popracuj nad logiem, ikonka może być, ale napis już nie. Jak już jest obserwuj na g+ oraz lubię to to usuń ikonki tych serwisów u góry obok szukajki. Na początku nie dawaj reklam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Wygląd kiepski. W USA rap wyświetlają mi się tylko 2 teledyski, w PL rap również 2... trochę pusto. Proponuję najpierw zadbaj o stronę a potem ją reklamuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach