Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 Jak w temacie. Coś na wzór (wielkość) olsztyn.wm.pl Joomla 2.5 czy Wordpress Do tego dojdzie forum na phpBB. Katalog firm i skrypt ogłoszeń - i tutaj nie wiem czy osobne skrypty czy jako moduł? Może jakiś inny skrypt? Niby autorki - ale chodzi mi o bezpieczeństwo i późniejszą w miarę bezkolizyjną aktualizację. Wiem, że jest Drupal ale to już górna półka. Dzięki za rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Ja bym stawiał na wordpresie+mduły sam zastanawiam się nad taką stronka dla swojego miasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Joomla + pospinać resztę (forum, itd.). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maly90 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Joomal to kombajn, preferuje Wordpress i tak jak kolega trochę wyżej napisał moduły. Ładnie, przejrzyście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 No kombajn, masa możliwości i dużo masz już przygotowane na dzień dobry. WP nie lubię, choć na nim pracuję... byle pierdoła i trzeba dłubać od cholery... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Kopaczewski Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Że tak się wtrącę z innej beczki, pod co jest łatwiej stworzyć styl? Żeby był kompatybilny w pełni z cmsem. Wordpress ma fajną dokumentacje odnośnie stylów, jak jest z joomlą 2.5? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach