lol161 14 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 Witam Zlecę konfigurację serwera www (Nginx + Directadmin +Apache2) jednym słowem przygotowanie gotowego serwera. Proszę o kontakt osoby które znają się na rzeczy. Praca będzie przewidziana na początek maja (4-7maja). Ponieważ oczekuje na serwer i licencje. Budżet: Nigdy nie miałem do czynienia z takim czymś więc nie wiem ile to może kosztować. Proszę o oferty na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 Regulamin wymaga podania ceny, jak się na tym w ogóle nie orientujesz to podaj 1 PLN, a co do konfiguracji to pisz do @Miłosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 Regulamin wymaga podania ceny, jak się na tym w ogóle nie orientujesz to podaj 1 PLN No nie przesadzaj. To ma być w miare realna cena.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 Zapraszam do nas 90 x 1 PLN/godzinę. To tylko 1.50 PLN za pracę technika za minutę. Szybko, tanio i solidnie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shad 38 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 Zapraszam do nas 90 x 1 PLN/godzinę. To tylko 1.50 PLN za pracę technika za minutę. Szybko, tanio i solidnie ... Jeszcze na sekundy przelicz, nie mogłem się powstrzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 Jeszcze na sekundy przelicz, nie mogłem się powstrzymać Lepiej, jeszcze potraf to zrobić porządnie też nie mogłem się powstrzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 Ta złotówka to żeby regulaminowi stało się zadość, wiadomo że nie chodzi o promo w stylu adminka za 1 PLN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 (edytowany) No chyba nie odebraliście tego poważnie co napisałem? Cennik jest aktualny, ale przecież nie weźmiemy zlecenia na minuty, no panowie Edytowano Kwiecień 24, 2012 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach