emzaku 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2012 (edytowany) Witam. Myślicie, że domena dofinansowania.org jest coś warta? Chciałem otworzyć stronę na temat dofinansowań lecz niestety nie wyszło. Edytowano Kwiecień 24, 2012 przez emzaku (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FireHost.pl&e-Cast.pl 11 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Może być coś warta, dla osoby piszącej projekty o środki z UE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emzaku 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 tylko ile to jest "cos warta"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Wystaw aukcje np. na allegro lub jakiejś aukcji domenowej i zobacz ile zaoferują . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emzaku 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 no tak chyba zrobie ale pozostaje tylko aukcja bo nie mam punktu odniesienia za ile moglbym to sprzedac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alizee 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2012 (edytowany) Takie biura zbijają pokaźne sumy na tych "trelemorele". Fakt faktem że dofinansowania(z EU) mogą się niebawem zakończyć.. ale nie mniej niż 500zł Znacznie lepsza hasłowo była by "dotacja" @Edit Znalazłem punk odniesienia: http://www.aftermarket.pl/domena/dofinansowania.net.pl?nostat=1 Sam pomyśl nad ceną Edytowano Maj 4, 2012 przez alizee (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emzaku 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2012 no ale widzisz, wydaje mi sie, ze gosciu tutaj po prostu rzucil cene i tyle. mysle że za 500 zl moge ja oddac smialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach