Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Zwyczajnie chodzi o to, ze akurat ty "kede" nie rozumiesz ideii darmowego hostingu. Tu nie ma konkurencji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Tu nie chodzi o to kto komu bardziej dopiekł, po prostu niektórzy.. a zresztą nie mam ochoty się kłócić bo to i tak do niczego nie prowadzi. W każdym bądź razie to Cabana podejmuje decyzję co robi z hostingiem, chciał dobrze, nie miał zamiaru na tym zarabiać, ale niektórzy i tak go krytukują. Rozumiem jakby otworzył jakiegoś krzaczora, ale darmowe hostingi mają to do siebie, że jak nie ma nikogo chętnego to nikt nie będzie chciał z tego korzystać. Kede ty masz o tyle dobrze, że masz wszystko na tacy. Youhosting załatwia wszystkie sprawy dla ciebie, ale w końcu zdziwisz się jak zdobędziesz ileś tam użytkowników i zaczną się komplikacje. Ja tak miałem ze swoim 0host'em, nawet nie chcieli mi dać plików użytkowników, musiałem niestety go zamknąć(nie było opłacalne iść im na rękę i kupować tego VIP, dlatego mam taką negatywną opinię o tej firmie). @Cabana, jeżeli chcesz aby twój hosting był zauważalny musisz oferować pfzynajmniej 10GB powierzchni, najlepiej bez limitu, tak samo transfer. Inaczej użytkownikowi się nie będzie chciało nawet z tego skorzystać bo lecą jak muchy na największe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 @Cabana, jeżeli chcesz aby twój hosting był zauważalny musisz oferować pfzynajmniej 10GB powierzchni, najlepiej bez limitu, tak samo transfer. Inaczej użytkownikowi się nie będzie chciało nawet z tego skorzystać bo lecą jak muchy na największe. hahahah Transfer bez limitu to ja oferowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 hahahah Transfer bez limitu to ja oferowałem Widocznie za mało miejsca na dysku oferowałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 A to przypadkiem nie Twoje? http://sanfre.eu Ciekawie podobny skrypt rejestracji do mojego Dobra, dajcie tydzień po maturce coś się pojawi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Połamania długopisu, na szczęście lub i nie, czeka mnie to za 2 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Nie dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Ale zabawni jestescie jak sie was czyta. Licytujecie sie jakbyscie prowadzili profesjonalne uslugi dla polowy Polski dawajta nawet 50 gb, nieograniczony transfer i dzialajcie do konca swiata i o jeden dzien dluzej nie zaluje wam. Wasza sprawa czy to sie wam oplaca czy nie. Jednak nalezy pamietac ze to nie sa komercyjne uslugi, tylko zachcianki gimbusow i senior gimbusow. Wezta sie lepiej za ksiazki i nauke. Chociaz teraz zeby nie zdac matury to trzeba naprawde chciec nie zdac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Miłosz no co ty... 50gb? Co to jest.. to już nawet friko daje 100gb.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 (edytowany) Ale zabawni jestescie jak sie was czyta. Licytujecie sie jakbyscie prowadzili profesjonalne uslugi dla polowy Polski dawajta nawet 50 gb, nieograniczony transfer i dzialajcie do konca swiata i o jeden dzien dluzej nie zaluje wam. Wasza sprawa czy to sie wam oplaca czy nie. Jednak nalezy pamietac ze to nie sa komercyjne uslugi, tylko zachcianki gimbusow i senior gimbusow. Wezta sie lepiej za ksiazki i nauke. Chociaz teraz zeby nie zdac matury to trzeba naprawde chciec nie zdac. Do czego dążysz, bo ja nie rozumiem przesłania Prawdę mówiąc ciekawiej się czytaj, jak firmy hostingowe na siebie najeżdżają i walczą o klientów, mnie to bardziej bawi Miłosz no co ty... 50gb? Co to jest.. to już nawet friko daje 100gb.. No i znowu ironizujesz, a sam próbujesz wyłapać jeleni, którzy zobaczą 10GB z przodu i przybrną Jeszcze niedawno się tak wywyższałeś, że twój darmowy hosting oferuje AŻ 10GB i XYZ transferu. btw temat schodzi na złą drogę Edytowano Maj 2, 2012 przez Kolopik (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Kolopik w tej chwili zachowujesz się naprawdę jak dziecko po co się ośmieszasz? Nawet nie mam zamiaru odpowiadać na twoje zaczepki. Pochwalić się może ten, kto z takiej kłótni zrezygnował a nie ten 'kto komu bardziej dopiekł'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Boshe ja pie.... koledzy po co ten dym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2012 Kolopik w tej chwili zachowujesz się naprawdę jak dziecko po co się ośmieszasz? Nawet nie mam zamiaru odpowiadać na twoje zaczepki. Miłosz no co ty... 50gb? Co to jest.. to już nawet friko daje 100gb.. No tak, ja się ośmieszam Przeczytaj cały wątek i przemyśl swoje posty, jak rzucałeś podtekstami w stronę Cabany. Teraz mądralę zgrywasz, jej Hostingu nie ma to temat raczej do zamknięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach