Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 co tak ucichło ?;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 O pod koniec maja, to będziecie mieć niezły temat do rozmów yhy co tak ucichło ?;p Pochlali się już pewnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 Pochlali się już pewnie.. nie wątpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 No ba.. w dodatku doświadczenia z Wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 Ty lepiej potrenuj trochę aby nie odstawać bo 28/30 września jest PHPCON PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2012 Już Ci pisałem, że mnie nie będzie, bo mam ten termin zajęty. Ale chętnie odwiedze wasze biuro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach