Lawliet 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Kupię licencję IPB (nie ważne w jakim jest stanie). Konieczne jest wystawienie aukcji na allegro, chyba że uznam iż sprzedawca jest godny zaufania. Temat piszę z powodu braku odzewu sprzedawców w dziale "Sprzedam". Cena do negocjacji (jak najszybciej). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 A nie możesz kupić sobie bezpośrednio u producenta? Licencje nie są drogie u nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawliet 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 Dla mnie 600zł to całkiem pokaźna sumka, wolę wykupić wygasłą za niższą cenę i dopłacić do odnowienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 (edytowany) A rzeczywiście, IPB nie kosztowało 380zł jakoś czy 450? Podnieśli ceny? Heh Chociaż "co ja pacze" - 175 x 3zł (po ile dolar?) to 525zł niby... hmmm Edytowano Kwiecień 25, 2012 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lawliet 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2012 $ dzisiaj 3,16 - 553zł (trochę przesadziłem). Licencja już zakupiona, temat można zamknąć : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach