shikataganai 10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 (edytowany) Mam wrażenie że nie zliczają mi się posty . Pod avatarem od jakiegoś czasu widzę tą samą liczbę 95. Jest to jakoś blokowane per user? czy mam jakieś zwidy ? Edit: tak myślałem że jak napisze nowy to bedzie 96 aczkolwiek przy odpowiedziach na inne posty jestem przekonany że licznik nie był zwiększany - jest to możliwe ? Edytowano Kwiecień 23, 2012 przez shikataganai (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 W niektórych działach posty się nie naliczają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Temat był już wałkowany kilkukrotnie, są działy w których posty się nie naliczają (np. piaskownica) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Wyjaśnione. P.S Jeśli masz inne pytanie, założ nowy temat. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach