gozwei 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 Witam, Zakupiłem wczoraj VPS HVM ISO w hitme.net.pl i cały czas usługa ma status "oczekujący". Kiedyś miałem u nich już VPS i aktywacja była od razu. Płatność zaksięgowali w kilkadziesiąt minut, a serwera nie aktywowali. Nie odpisali mi też na maila. Czy to normalne, czy raczej taki VPS powinien się aktywować automatycznie i mam do nich dzwonić? Pozdrawiam, gozwei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miguslaw 11 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 Wg. Mnie - jezeli dotarla do nich platnosc to dzwon. A jezeli wysylales np. pocztą, to sie jeszcze wstrzymaj. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Kopaczewski Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 O ile pamiętam to po zaksięgowaniu przelewu vps automatycznie był aktywowany. Może daj im trochę czasu do odpisania zamiast pisać tutaj na forum? Jest sobotni ranek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waleq 10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 Kiedyś miałem podobną sytuację. Wiedziałem, że na 100% pieniążki doszły, więc napisałem do supportu i opisałem całą sytuację. VPS był gotowy po kilku minutach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gozwei 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 Napisałem drugiego maila, próbowałem zadzwonić (telefon jest chyba odłączony). Chyba zawiodłem się na filmie hitme... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 http://www.webhostingtalk.pl/opinie/firma/41-hitme-net-pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gozwei 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 Niestety to sprawdziłem po wykupieniu serwera. Zakup i start u konkurencji zajął mi niecałe 10 minut. Zwrócę się do hitme o zwrot pieniędzy. Kiedyś miałem u nich serwer i było OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arkadiusz N 46 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 Są opinie a wy i tak idziecie tam jakby nie wiadomo co mieli. Potem tylko płacz tutaj jest. Polak mądry po szkodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach