lord101 18 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 Przydała by mi się licencja DA, czekam na oferty na licencję na 1 miesiąc i dożywotnią. Cena i rodzaj licencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 Zajrzyj do działu "Giełda" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 Zerknij tu http://www.freecast.pl =>Oferta =>DirectAdmin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 @lord101, następnym razem - postaraj się składać temat w odpowiednim dziale.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 Moim skromnym zdaniem takie pytania i oferty do nich nie powinny mieć miejsca - przeciez sprawa jest prosta jak kij od sczotki: albo internal w firmie gdzie sie ma vps-a/dedyka, albo external które kosztuje 1k+. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lord101 18 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 Na internal też można jechać, tam gdzie mam serwer mają drogie licencję i sami mi napisali żebym kupił u resellera. Bardziej mnie interesuje external na 1 miec. No chyba ze lepiej zaryzykować i kupić internal na 1 miec. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 Na internal też można jechać, tam gdzie mam serwer mają drogie licencję i sami mi napisali żebym kupił u resellera. Można, pewnie że można. Problem tylko polega na tym, że gdybyś brał kasę za licencję dla siebie miałbyś inne zdanie. Nie jest to zgodne z warunkami licencji i w takim przypadku łamiesz jej warunki. Licencję Internal zawsze kupujesz w firmie gdzie masz VPS lub Dedyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach