Paul 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 Czy ktoś wie gdzie tanio można zarejestrować PL'kę? - nie chcę żadnych haczyków, że trzeba odnawiać albo płacić za odnowienie sporą sumę Kod auth-info widocznych, bądź możliwość uzyskania za free. Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 az.pl tam mają i na home nawet eu są za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paul 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 furek, Az.pl mają pierwsze trzy domeny za darmo potem płatne 10zł. natomiast home jak sam piszesz daje eu za darmo a nie PL'ki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 Rejestracja 15.99 odnowienie 59.04 ,link w stopce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 ovh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
furek 37 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 furek, Az.pl mają pierwsze trzy domeny za darmo potem płatne 10zł. natomiast home jak sam piszesz daje eu za darmo a nie PL'ki. Napisałeś, że chcesz tanio PL`ke no to podałem ci, że w az.pl możesz ją mieć za 0 zł i to 3 domeny a nie jedną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 Ten temat jest wałkowany co drugi post... Najtaniej OVH rejestracja + odnowienie................ Jeśli chcesz za darmo 1 rok pozniej placic po 100 zł to az.pl Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 dropped.pl <- zawsze stałe ceny. Odnowienie PLki najtaniej rejestracja 12pln. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowy2012 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 1and1.pl ROK za darmo sam mam tam domenkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nmn 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 firehost.pl rejestracja 12 zł brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 (edytowany) ionic 12 rejestracja, 46 odnowienie + vacior, authinfo od kopa Edytowano Kwiecień 21, 2012 przez www.ionic.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kede 31 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 1and1.pl ROK za darmo sam mam tam domenkę Te kanty jakie robią na ludziach oraz nie jasne zasady trochę mnie nie przekonują. Lepiej jest zarejestrować za te kilkanaście zł i znać stałą cenę niż brac domeny za złotówke/darmo a potem okazuje się że trzeba i za wcześniejszy rok zapłacić i za nowy w dodatku 2x więcej ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2012 Ja znam sposób, by za darmo mieć domenę .pl na dwa lata Jest to oczywiście błąd systemu pewnej bardzo znanej firmy. Jak ktoś się chce dowiedzieć, PW. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2012 Tyle tylko że w/w sposób to jest zwyczajne oszustwo polegające na wykorzystaniu błędu w systemie tej firmy. Typowo polska postawa, wiem, nie powiem i wykorzystam (ukradnę). Bo inaczej tego nazwać nie można... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2012 tanio to znaczy 10 zeta, taniej, znaczy ktoś dopłaca, czyli liczy na to że odbije za rok, proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winglet 10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2012 Polecam IONIC Mam kilka domen i jestem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Czerwiec 3, 2012 O dziurze w systemie powiadomiłem już dostawcę usług, a sam wykupiłem domenę. Nie okradłem, lecz pomogłem. Nie chciałem ujawniać sposobu publicznie ani "na osobności", ze względu na kradzież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach