statys 39 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 (edytowany) Cześć, mam małe "dylemo". Chcę kupić sobie nowy telefon i zastanawiam się nad : HTC Sensation HTC Sensation XE Beats Audio HTC Sensation XL Beats Audio HTC One X (biały) Bardzo są do siebie zbliżone więc nie chciałbym przepłacić... Może ktoś z Was ma któryś z tych telefonów i mógłby coś od siebie napisać lub w podobnej cenie polecic coś innego? Z góry dzięki Pozdrawiam Edytowano Kwiecień 20, 2012 przez statys (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 (edytowany) "Szpecem" nie jestem,ale zobacz ten temat. http://pclab.pl/art49431.html Edytowano Kwiecień 20, 2012 przez SanKen (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 Z tych wymienionych przez Ciebie oczywiście tylko i wyłącznie One X Najnowszy, najlepsze foto itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statys 39 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 Tak teraz o nim czytam i ponoć oprogramowanie strasznie niedopracowane, foto ok, ale tylko przy dobrym świetle więc zaczynam się zastanawiać.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 No wlasnie foto dobre przy slabym oswietleniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 Lepsze oprogramowanie ponoć mają samsungi na andrzeju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 HTC one X - Oj tam, androida to sobie możesz zmienić w każdej chwili ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 (edytowany) o androidzie z nakładką samsunga to bym się sprzeczał ale to kwestia gustu HTC słynie z nakładki sense która świetnie wygląda i jest bardzo funkcjonalna ale pobiera ogromną ilość ramu przez co telefon zwalnia. Pomiędzy sensacją XE i XL jest różnica w słuchawkach więc sam wybierz. Z tych wszystkich z wyglądu pasuje mi najbardziej Sensation XE, pod względem dźwięku/słuchawek XL, a najlepsze parametry i podobno "niezniszczalną" tylną klamkę ma ONE V. Edytowano Kwiecień 20, 2012 przez kaszub1136 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2012 (edytowany) Telefony z android można podkręcić naprawdę zaskakująco oraz dopasować jak się chce, więc tylko wyglądem i gustem bym się sugerował. Przykład: Miałem w posiadaniu LG Swift GT540 w wersji android maksymalnej 2.1, po przeróbkach: OC: z 600MHz na 900MHz Zainstalowany SWAP: 256 MB Android 4.0.3 I wiele więcej Edytowano Kwiecień 20, 2012 przez mFilmy.com (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 Samsung Galaxy S3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 Samsung Galaxy S3 Albo od razu iPhone 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Majka 57 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 (edytowany) statys, powinieneś zwrócić również uwagę na wielkość wyświetlacza telefonu, którego chciałbyś używać. Dwa pierwsze od góry posiadają wyświetlacz 4.3 cala, zaś te dwa dolne 4.7 cala. Mój telefon ma wyświetlacz 4.0, ale przy dłuższym przeglądaniu internetu, trzymając telefon w dłoni ręka męczy się, czasami wręcz boli, więc nie wyobrażam sobie używania telefonu z wyświetlaczem większym niż ma mój obecny telefon. Więc może przetestuj w salonie telefonów, jak będziesz się czuł trzymając, używając telefon z wyświetlaczem np. 4.7 cala, weź konkretny model ze swojej listy i może to trochę pomoże w twym wyborze. Edytowano Kwiecień 21, 2012 przez Majka (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 Używam od około roku Sensation, działa wyśmienicie i nie mogę narzekać. Trudni mi powiedzieć coś na temat XE czy ONE, ale mają większy wyświetlacz, więc tu tracisz od razu na baterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2012 jeżeli chodzi o wielkość to 4' lub 4,3' (takie porównywałem) to wydaje mi się że duża różnica to nie jest przy normalnym używaniu: dzwonieniu, pisaniu sms/mail i przeglądaniu internetu. W tym wypadku porównywałby też wagę telefonu o ile dużo korzystasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach